Ohjeita kommentointiin

Voit kommentoida sivuston artikkeleita. Tämän tarkoitus on laajentaa sivuston tietopohjaa. Kirjoita artikkelin lopussa olevaan kenttään (mielellään nimesi ja koulusi lisäksi) linkin sisällön lyhyt kuvaus ja sisällön laatijan luonnehdinta ja lisää linkki artikkeliin tai videoon. Huomioi, että sivusto on tarkoitettu ensisijassa lukio-opintoihin liittyväksi.

Kirjoita lyhyesti ja asiallisella tyylillä. Tällä sivustolla ei ole tarkoituksenmukaista käydä laajaa keskustelua linkkien sisällöistä tai niihin liittyvistä kokemuksista, koska silloin sisällön löytäminen vaikeutuu.

Vapaata kommentointia varten yläpalkissa on sivu Vapaa kommentointi. Tässä voi käydä keskustelua eri aiheista.

Entä jo löydät hyvän linkin ja haluaisit liittää sen sivustoon, mutta se ei tunnu liittyvän mihinkään sivustolla olevaan artikkeliin. Klikkaamalla oikeassa valikossa olevaa kurssin nimeä, esimerkiksi ”1. Psyykkinen toiminta ja oppiminen”, niin voit sillä sivulla olevaan kirjoituskenttään liittää kaikkea sitä, mikä liittyy tähän kyseiseen kurssiin, mutta sille ei muutoin löydy omaa kohtaa. (ylläpidon huom 7.10. kurssin 2 kohdalla on muista poiketen suuri määrä muitakin artikkeleja, tämä korjataan lähipäivinä)